Përjetoni momentet më të bukura në brigjet e detit Adriatik.

Kontaktoni me Ne

Rezervoni pushimet ose eventet tuaja dhe zbuloni ofertat tona speciale.

Mirësevini në
Martiness

Martiness Hotel, një nga hotelet më të reja në Rivierën e Durrësit, vjen si risi me stilin neoklasik, frymëzuar nga shija e hollë franceze e të pushuarit bukur. Menuja e përzgjedhur nga Master-Shefi ynë është e frymëzuar gjithashtu nga delikatesa franceze, për t’ju shtuar dëshirën të riktheheni. Rehatia, shërbimi i kujdesshëm i stafit dhe natyra aq pranë jush, e përmbushin eksperiencën e pushimit në Martiness si askund tjetër.
Galeri

Dhoma & Suita

Oraret

Oraret e Shërbimeve

Mëngjesi: 07:30 - 10:30
Darka: 19:30 - 21:30
Bar: Deri në 00:30

Çfarë gjeni te ne?

Wifi

Mëngjes

Parking

Për pushime të paharrueshme


Martiness ju pret